Even voorstellen

Wie zijn wij?

Doelmanagement helpt met concrete adviezen, projecten en workshops grote en kleine bedrijven succesvoller en efficiënter te werken.

Wij hebben elk meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van commercie en relatiebeheer, operations, HRM en financiën. Deze ervaring bestaat zowel uit het zelf managen van gote en kleine bedrijven en succesvolle teams, als uit het adviseren en trainen van vele klanten in grote en MKB-organisaties. Dankzij deze langdurige en brede ervaring combineren we de nieuwste inzichten op managementgebied met bewezen succesvolle technieken tot een structurele en eenduidige aanpak die leidt tot een passende oplossing bij uw ondernemersprobleem of -uitdaging!

Wilt u weten wat Doelmanagement voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een gesprek met een van onze adviseurs. Laat u in de praktijk overtuigen. Voor serieuze gesprekspartners is het eerste adviesgesprek gratis.

 

Tienko Siersema

Gedreven ondernemer met ervaring op veel gebieden, zowel in commerciële- als in overheidsorganisaties. Professionele netwerker met een continue drive om ondernemers en medewerkers te helpen succesvol te zijn! Is goed in staat om op alle bedrijfsniveaus te acteren en een juiste gesprekspartner te zijn.

Onderscheidt zich door zijn vermogen om als manager, verandermanager, coach maar vooral mens, snel de organisatie te doorgronden, goed werkzaamheden te analyseren, ideeën uit te dragen, mensen te motiveren en te mobiliseren en processen te implementeren.

Telefoon: 06 5586 0590


 

Jan Faber

Gedreven probleemoplosser en coach. Uitgebreide ervaring als manager, trainer en coach op veel gebieden, van commercie tot operations en financiën. Is pas tevreden als duidelijk is wat het echte knelpunt is en als daarvoor ook een werkende oplossing is gevonden die haalbaar en betaalbaar is.

Heeft het vermogen ‘out of the box’ te denken en mensen mee te krijgen in het realiseren van de oplossing.

Telefoon: 06 5124 6376