Online Coaching

Doelmanagement biedt u individuele coaching via internet. Als u uw eigen denken en handelen doelgerichter wilt maken, dan is online coaching een prima hulpmiddel. Dit geldt zowel voor uw rol binnen een organisatie als voor uw handelen in het algemeen.

Net als bij face-to -face coaching moet u zelf het werk doen en is de rol van de coach om u de goede vragen te stellen en met behulp van technieken en ervaring te zorgen dat u zich realiseert wat uw verbetermogelijkheden zijn. En vervolgens u te helpen deze verbetermogelijkheden ook te realiseren. Juist voor dit type trajecten bljkt online coaching vaak beter te werken dan face-to-face coaching. U kunt rustig de tijd nemen om te formuleren, op het moment dat het u schikt, in uw eigen omgeving, zonder verwarring door non-verbale interactie met de coach. En als er tussentijds iets coachingswaardigs gebeurt, hoeft u niet te wachten tot de volgende afspraak

Hierdoor is online coaching voor individuen met een duidelijke coachingsvraag vaak effectiever. En efficiënter ook: geen tijdverlies door reistijd naar de praktijk van de coach, u bepaalt hoe lang uw coachingmoment duurt, zonder vaste afspraaklengtes die net te kort of iets te lang zijn, en het is goedkoper doordat ook de caoch zijn/haar tijd zo efficiënt mogelijk kan gebruiken.

Hoe werkt het?

De coaching verloopt via e-mail: in uw eigen vertrouwde computeromgeving kunt u zo goed mogelijk formuleren, zonder afgeleid te worden door andere tekstverwerkers, browsers, inlogcodes, portals en dergelijke.

De mogelijkheden

Stuur een kennismakings- email naar info@doelmanagement.nl met daarin kort uw vraag en relevante achtergrondinformatie. Het beantwoorden van deze kennismaking en eerste vraag is gratis; hoe uitgebreid het antwoord is hangt mede van uw inbreng af.

Na deze kennismaking zijn er vier vervolgmogelijkheden:

Een intensief resultaatgericht traject van een week waarin gedurende 5 werkdagen iedere dag contact mogelijk is, met opdrachten, technieken en feedback.
Kosten: € 275,-- exclusief BTW

Een traject van drie weken waarin meer ruimte is voor zoeken, introspectie en mentaliteitverandering.
Kosten: € 700,-- exclusief BTW

Een traject van 5 weken waarin via werkdagelijks contact coaching op doelgericht handelen plaatsvindt.
Kosten: € 1.100,-- exclusief BTW

Een langerdurend traject dat op persoonlijke omstandigheden is afgestemd. Bijvoorbeeld omdat u adviseur of projectleider bent binnen een bepaald project en daarin coaching wilt om zo doelgericht mogelijk te zijn in uw handelen en interacties. De kosten hiervan zijn hier niet exact aan te geven, maar een richtlijn is circa € 2.500,-- exclusief BTW voor drie maanden.

Persoonlijk contact

Als u tijdens het online traject toch behoefte voelt aan persoonlijker contact met uw coach, dan kan dit: een telefooncoaching kost € 100,-- exclusief BTW per gesprek van maximaal 90 minuten, een face-to-face afspraak op kantoor kost € 140,-- exclusief BTW voor een gesprek van maximaal 90 minuten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over online coaching of onze andere coaching mogelijkheden, neem dan contact met ons op.